Life is Strange 2 wordt gefundeerd op Kickstarter

  Life is Strange, volgens velen een briljante verhalende game, is dermate populair dat het publiek het heft voor de ontwikkeling van Life is Strange 2 in eigen handen heeft genomen. Er is namelijk een Kickstarter campagne gestart om de game nieuw leven in te blazen.

  Het Kickstarter project, gestart door Kate Marsh, heeft de naam Life is Strange 2 meegekregen. De campagne zou als doel hebben om 20.000 dollar binnen te halen, om de originele reeks van een vervolg te kunnen voorzien. Donateurs zullen bij hoog ingelegde bedragen unieke rollen in de game kunnen vervullen - mocht de game uitkomen -. Er is bijvoorbeeld beloofd dat je bij inleg van 1000 dollar een personage in mag spreken en de achtergrond van het hoofd van de school mag bedenken.

  Life is Strange 2 niet officieel

  Aangezien het niet om een initiatief gaat vanuit Life is Strange ontwikkelaar Dontnod Entertainment, is er eigenlijk nooit sprake geweest van een serieuze sequel. Kate Marsh heeft aangegeven dat de Kickstarter er niet is om de mensen op te lichten, maar om aan te geven dat er genoeg fans op een vervolg zitten te wachten. Ook was haar plan om het IP op te kopen om aan een andere studio te geven, die wel een vervolg zou maken. De Kickstarter campagne is inmiddels opgeheven.

  Ontwikkelaar Dontnod Entertainment noch uitgever Square Enix is met duidelijke details gekomen over Life is Strange 2. Zo is de studio op het moment bezig met een RPG waarin je een vampier kan spelen. De game heeft de naam Vampyr gekregen en zal uitkomen in 2017.

  Wij hebben vijf delen van de originele game in onze Life is Strange review voor je klaar liggen!

  Life is Strange

  Verkijgbaar vanaf 30 january 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.