LG Watch Urbane lookbook getoond in nieuwe video

  Op de dag dat grote technologische nieuwssites komen met een review van de Apple Watch heeft LG een LG Watch Urbane lookbook getoond in een nieuwe video. De lookbook video vind je bovenaan dit artikel.

  LG zette vorig jaar met de LG G Watch R de eerste smartwatch op de markt met een volledig rond scherm. De LG Watch Urbane is een luxere en klassiekere versie van deze smartwatch. LG laat in een LG Watch Urbane lookbook video haar nieuwe smartwatch zien in verschillende situaties en in verschillende stijlen.

  LG Watch Urbane lookbook toont fashion

  Hiermee wil LG zich net als Apple meer gaan richten op fashion. De smartwatches moeten meer zijn dan een slim horloge en iets toevoegen aan de persoonlijke stijl van een gebruiker.

  De LG Watch Urbane beschikt over een P-OLED-scherm met 320x320 pixels en is uitgerust met een Snapdragon 400-chipset met 512 MB aan werkgeheugen. Net als zijn voorganger is de nieuwste LG wearable voorzien van Googles besturingssysteem Android Wear en is koppelbaar met smartphones die Android 4.3 en hoger ondersteunen.

  Het is nog niet bekend wanneer de LG Watch Urbane op de markt komt.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.