LG V30 telefoon krijgt f/1.6 lens

  De LG V30 telefoon wordt op 31 augustus tijdens het IFA evenement in Berlijn aangekondigd. We krijgen nu meer informatie over een belangrijk element van de telefoon, namelijk de cameralens.

  LG

  LG Electronics heeft aangekondigd dat het nieuwe apparaat met een f/1.6 lens komt. Dit zorgt voor meer lichtinval en dus een betere kwaliteit van foto’s. Daarnaast wordt de lens niet van plastic gemaakt.

  Betere foto's met LG V30 telefoon

  De nieuwe lens is een grote verbetering onder telefoonlenzen. Het kan namelijk 25 procent meer licht binnen laten dan f/1.8 lenzen die in onder andere de iPhone 7 zit. Daarnaast zal de lens bestaan uit glas, wat zorgt voor scherpere foto’s dan wanneer er een plastic lens wordt gebruikt. De LG V30 zal de eerste telefoon zijn met de vernieuwde f/1.6 lens.

  De camera van de V30 is in vele opzichten beter dan zijn voorganger. De camera heeft namelijk een randvervorming gekregen, waardoor het camera shot wijder wordt. Dit is bedoeld om foto’s te maken van bijvoorbeeld grote groepen mensen, ruime interieurs en uitgestrekte landschappen. Ondanks het wijde shot, is de telefoon maar liefst 30 procent kleiner dan de V20.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.