LG telefoon zestiendelige camera patent aangevraagd meldt LetsGoDigital

  LG heeft patent aangevraagd op een telefoon met een zestiendelige camera. Dit houdt in dat de telefoon van LG Electronics een hexadecimale camera zal bevatten. Het zal dan ook mogelijk zijn om bewegende foto’s met deze telefoon te nemen. Het lijkt er dus op dat het merk werkt aan een nieuwe smartphone.

  Dat LG aan een nieuwe smartphone werkt is niet echt nieuws, maar wel dat deze telefoon wel 16 camera's zal bevatten. Dit maakte LetsGoDigital bekend. Voor zover we weten heeft de telefoon nog geen naam. Veel meer is er nog niet bekend over de nieuwe telefoon, maar met zestien camera’s zou de telefoon een revolutie in de markt kunnen brengen.

  Naast de zestiendelige camera van de LG telefoon, wordt er in het patent ook vermeld dat de telefoon een touchpad aan de achterkant zal bevatten. Ook wordt er een audio output unit geplaatst, waarmee samen met de speaker aan de voorkant van de telefoon waarmee een geluid gecreëerd kan worden wat te vergelijken is met een stereo.

  LG telefoon met zestiendelige camera bijzonder?

  De laatste telefoon die mensen omver blies was de Light L16, die negen camera’s bevat. Deze telefoon is nog in ontwikkeling, maar het zou zomaar kunnen dat de Light telefoon niet meer opvalt door de LG telefoon met 16 camera’s. Naast een telefoon met zestien camera’s zijn er ook andere telefoons die een revolutie kunnen betekenen voor de telefoonindustrie.

  Bijvoorbeeld Huawei brengt begin 2019 een opvouwbare smartphone uit. Huawei probeert de eerste te zijn die zo’n telefoon uitbrengt, maar LG brengt ook een opvouwbare telefoon uit in januari. Dat is tenminste wanneer de smartphone wordt verwacht.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.