LG opvouwbare telefoon wordt verwacht in januari

  Het merk LG werkt aan een opvouwbare telefoon. De nieuwe telefoon wordt waarschijnlijk in januari 2019 op de keynote van LG gepresenteerd. Dit zegt Evan Blass, een blogger, in een tweet op Twitter. Deze keynote zal plaatsvinden in januari 2019 in Las Vegas, Amerika.

  LG

  Het plan was dat LG een vouwbare telefoon uit zou gaan brengen als er genoeg vraag naar was. Dit vertelde directeur van LG Hwang Jeong-hwan aan Yonhap nieuws. Toen bleek het dat de telefoon sneller bekend wordt gemaakt dan verwacht. In een tweet liet Evan Blass weten dat op de CES van LG in januari de vouwbare telefoon bekendgemaakt gaat worden. Evan Blass is een blogger die al een aantal eerdere keren telefoons en tablets heeft gelekt op Twitter.

  LG opvouwbare telefoon

  LG niet eerste met opvouwbare telefoon

  Het merk LG is niet de eerste die een opvouwbare telefoon uit gaat brengen. Vorig jaar in oktober had bijvoorbeeld ook het merk Huawei bekendgemaakt dat zij werkte aan een vouwbare telefoon. De telefoon zou zo gezegd een release krijgen in 2018, maar we hebben nog niks gezien.

  Nu wordt de telefoon verwacht begin 2019, net als de vouwbare LG telefoon. Ook het merk Samsung zou een vouwbare telefoon uit gaan brengen in 2018, maar ook dat is niet gebeurd. Een vouwbare telefoon is waarschijnlijk moeilijker te maken dan verwacht.

  Of de vouwbare telefoon van LG ook echt bekend wordt gemaakt bij de CES keynote in januari 2019 is nog maar de vraag. We zijn wel benieuwd naar het eindresultaat.

  Opvouwbare telefoon tablet?

  Naast een opvouwbare telefoon is ook fabrikant Royole bezig met een vouwbare telefoon, die uitgevouwen kan worden tot een tablet. De Flexplai (de telefoon van Royole) was in Peking bekend gemaakt en is op dit moment verkrijgbaar voor ongeveer 1200 euro. De telefoon tablet is dicht te vouwen als een soort tijdschrift en zodra je hem open maakt wordt hij de grootte van een tablet. Als de telefoon dichtgevouwen heeft hij drie schermen; op de voorkant, de achterkant en in de vouw.

  Naast de vele schermen heeft de telefoon/tablet ook twee camera's waarmee in twintig en in zestien megapixels foto's gemaakt kunnen worden. De eerste levering van deze technische uitvinding zal in december plaatsvinden.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.