LG nekspeaker en nieuwe oordopjes getoond

  Eerder presenteerde LG al een bijzondere zwevende speaker. Nu komt ze met de volgende tot dusver onbekende gadget, namelijk een LG nekspeaker. Daarnaast liet het Zuid-Koreaanse bedrijf een nieuwe set draadloze oordopjes zien.

  De CES 2017 zal pas in het begin van 2017 van start gaan, maar dat houdt LG niet tegen om alvast een aantal producten te tonen die te zien zullen zijn op de tech beurs in Las Vegas. Gisteren kwamen de eerste beelden naar buiten van een bluetooth speaker van LG die letterlijk zweeft boven haar oplaadstation. Nu komt LG met de volgende opmerkelijke audiogadget. de LG Tone Studio.

  LG Nekspeaker voor persoonlijke surround sound

  De nieuwe LG nekspeaker brengt surround sound naar persoonlijke audio door een nekband waar in totaal vier speakers in verwerkt zijn. De speaker is ontworpen in samenwerking met DTS, een bedrijf gespecialiseerd in surround sound. De band wordt simpelweg in de nek van de gebruiker gelegd voor een betere surround sound ervaring dan bij bijvoorbeeld een koptelefoon, zonder je huis vol te plaatsen met speakers.

  Ook presenteerde LG op haar website alvast meer info over de LG Tone Free, draadloze oordopjes met iets extra. De TONE Free heeft namelijk met een nekband waar de oordopjes bewaard kunnen worden als ze niet worden gebruikt en tegelijkertijd worden opgeladen. LG wil hiermee een oplossing bieden voor de klacht dat draadloze oordopjes waarschijnlijk snel verloren gaan. Wie de nekband geen goede oplossing vindt, krijgt er ook een kistje bij waar de oordopjes ook bewaard en opgeladen kunnen worden.

  Beide producten en de rest van de nieuwe LG producten zullen uitgebreider getoond worden tijden de CES beurs in Las Vegas dat plaats vindt van 5 januari tot en met 8 januari. Over een prijs of releasedatum van de LG nekspeaker of draadloze oordopjes is op dit moment nog niets bekend.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.