LG K30 specificaties gelekt door T-Mobile

  LG komt mogelijk binnenkort met een nieuwe telefoon in het middensegment van de prijsklasse. De LG K30 specificaties zijn verschenen op de support site van de Amerikaanse tak van T-Mobile.

  LG presenteerde gisteren zijn nieuwe vlaggenschip: de LG G7 ThinQ, die waarschijnlijk in juni verschijnt en ongeveer 850 euro moet gaan kosten. Maar nu blijkt dat het Koreaanse bedrijf binnenkort waarschijnlijk ook een telefoon in een lagere prijsklasse gaat uitbrengen: de LG K30 is verschenen op de Amerikaanse T-Mobile site.

  LG heeft nog geen officiele presentatie of persbericht naar buiten gebracht, maar dankzij T-Mobile zijn de specificaties al te vinden. Over de prijs en verschijningsdatum is nog niks bekend. Wel kunnen we uit de specificaties en het feit dat het toestel de verouderde Android-versie 7.1 Nougat gebruikt opmaken dat het gaat om een toestel voor het lagere segment: de Samsung Galaxy J5 met vergelijkbare specificaties is voor 209 euro te krijgen.

  LG K30 specificaties

  De smartphone krijgt een 16:9 5.3 inch scherm. De site heeft het niet over HD dus waarschijnlijk krijgt het toestel een resolutie van niet meer dan 720p. Verder krijgt de K30 een 1.4 GHz Quad-Core Qualcomm Snapdragon processor met 2GB aan werkgeheugen en 32GB opslaggeheugen.

  De rear facing camera krijgt een resolutie van 13 MP en de front facing camera krijgt 5 MP. Het toestel heeft een MicroSD ingang die een geheugenuitbreiding tot twee terabyte toelaat. De 2880 mAh batterij is volgens de site goed voor 13 uur gebruik of 10 dagen standby-tijd.

  Dit lek komt vlak na de presentatie van de LG G7 ThingQ, het nieuwe vlaggenschip van LG dat waarschijnlijk rond de 850 euro moet gaan kosten wanneer het in juni moet gaan verschijnen. De LG benadrukt bij dit toestel de hoge kwaliteit van de camera en de helderheid van het scherm. Ook Samsung presenteerde gisteren twee nieuwe smartphones, de Galaxy A6 en A6 plus.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.