LG G7 ThinQ specificaties gepresenteerd door LG

  De LG G7 ThinQ specificaties zijn bekendgemaakt door LG Electronics. Het Koreaanse bedrijf vertelt op haar website over de nieuwe smartphone.

  LG Electronics

  LG presenteert haar nieuwe vlaggenschip. De LG G7 ThinQ moet het volgens het bedrijf vooral hebben van de processor, de intelligente camera en het zeer heldere scherm.

  "Door de combinatie van de gepersonaliseerde en handige AI functies met andere belangrijke smartphone functies is dit de handigste LG smartphone tot nu toe", aldus Hwang Jeong-hwan, voorzitter van LG Electronics Mobile Communications Company.

  Het toestel zal begin juni in winkels komen te liggen en is dan verkrijgbaar vanaf 849 euro.

  LG G7 ThinQ specificaties

  Het toestel krijgt een 6.1 inch QHD+ scherm met een 19.5:9 FullVision ratio. LG zegt dat door de zeer hoge helderheid de telefoon het helderste scherm van alle huidige smartphones zal krijgen en zelfs in fel zonlicht duidelijk te zien zal zijn. De G7 ThinQ wordt uitgebracht in versies met een werkgeheugen van 4 GB en 6 GB, en intern geheugen van 64 GB en 128 GB, met een MicroSD uitbreidbaar tot 2 TB.

  Opvallend is dat het toestel wordt geleverd met een 3000 mAh batterij. Daarmee is de batterijcapaciteit iets lager dan die van de LG G6, die een batterij van 3300 mAh had.

  De smartphone heeft een 8 MP front camera en twee 16 MP rear camera's. Een van deze camera's is zoals bij alle LG modellen een camera met groothoeklens. Volgens LG heeft de camera 19 verschillende fotosettings en zal het ook met weinig licht mogelijk zijn om heldere foto's te maken.

  Veel smartphones

  Het zijn dan ook een paar drukke dagen in smartphoneland; ook Samsung presenteerde eerder twee nieuwe toestellen, de Galaxy A6 en de Galaxy A6 Plus. Mocht je het nieuwe vlaggenschip van LG iets te prijzig vinden, dan is er ook goed nieuws: T-Mobile lekte eerder de specificaties van de LG K30, de nieuwe smartphone van LG in een lagere prijsklasse.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.