LG G6 renders tonen aangepast design

  Nadat LG met de G5 de modulaire smartphone markt wilde betreden, gaat het bedrijf met zijn nieuwe telefoon waarschijnlijk terug naar zijn origine. Uit LG G6 renders blijkt dat de telefoon er heel anders uitziet dan zijn voorganger.

  Het Indische Gear is een samenwerking aangegaan met smartphone leaker OnLeaks om samen de nieuwe LG G6 renders te ontwikkelen. Uit de foto's blijkt dat de telefoon een stuk meer gaat lijken op de andere telefoons die nu om de markt zijn. LG stapt daarmee af van het aparte design dat werd gebruikt voor de LG G5.

  Hoewel er veel over de telefoon bekend is, is de meeste informatie niet zeker. Alle informatie is dus gebaseerd op geruchten. Zo zal de LG G6 een gelijkwaardig scherm hebben als de G5, alleen zou het nieuwe scherm volledig vlak zijn terwijl de G5 een licht gebogen scherm had.

  Daarnaast blijken uit de LG G6 renders van Gear dat de telefoon zal beschikken over een USB Type-C aansluiting. Deze zal ervoor zorgen dat de telefoon snel opgeladen kan worden, maar ook het verplaatsen van bestanden zal sneller verlopen. LG heeft er daarnaast voor gezorgd dat de Headphone jack gewoon aanwezig is, hier zullen muziekliefhebbers waarschijnlijk erg blij mee zijn.

  LG G6 renders geven veel nieuwe informatie

  Ook is er op de renders te zien dat de vingerafdrukscanner zich, net als de G5, op de achterkant van het apparaat bevindt. Daar zijn ook weer dual camera's te vinden, ook de dual LED flits is hier te vinden. De speaker van de LG G6 is te vinden aan de onderkant van het apparaat.

  Over het innerlijk van de LG G6 is nog weinig bekend. Wel is bekend dat de telefoon waarschijnlijk gebruik zal maken van een nieuwe draadloze oplaadtechniek, die de telefoon tot 50 procent kan opladen in 30 seconden. Omdat LG niets prijsgeeft over zijn nieuwe vlaggenschip zullen we dus nog even moeten wachten.

  De volgende keer dat we iets van de LG G6 zullen zien, zal waarschijnlijk tijdens CES 2017 zijn. CES 2017 zal plaatsvinden van 5 tot 8 januari in Las Vegas.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.