LG G5 SE in de maak en Quick Cover bijna uit

  De release van de LG G5 is nog maar twee weken van ons verwijderd, maar we hebben nu al informatie over een andere versie van de LG G5. De LG G5 SE, zoals het heet, krijgt waarschijnlijk een ander ontwerp dan die van de reguliere G5.

  Vorige week werd er al een patent aangevraagd voor de LG G5 SE, maar nu is dan ook bevestigd dat het toestel daadwerkelijk in productie zal gaan. Dit lekte uit via een foto van de verpakking van de "quick cover" voor de LG G5. Het toestel krijgt dus waarschijnlijk een afwijkend ontwerp, maar zal qua grootte gelijk zijn aan die van de LG G5. Anders past het toestel namelijk niet in de quick cover.

  De Quick Cover van de telefoon was het eerste dat naar buiten kwam voordat de LG G5 werd aangekondigd. Datzelfde lijkt nu dus te gelden voor de nieuwe LG G5 SE. Verwacht wordt dat het toestel iets 'mindere' specificaties zal gaan krijgen dan het nieuwe vlaggenschip van LG. Een beetje zoals met de LG G4 Stylus, die voor een lagere prijs op de markt werd gezet, maar als extra feature een speciale Stylus had om je toestel mee te bedienen.

  LG G5 SE komt later dan het vlaggenschip

  Aangezien er recent pas een patent is aangevraagd op de naam van de SE, hoeven we deze voorlopig nog niet in de schappen te verwachten. LG wacht waarschijnlijk totdat de storm rondom haar LG G5 een beetje gaat liggen, voordat ze de LG G5 SE op de markt zullen brengen, om verwarring bij de consument te voorkomen.

  Het wordt wel verwacht dat het toestel binnenkort gepresenteerd gaat worden, aangezien de Quick Cover voor de LG G5 tegelijk uitkomt met het toestel. Het zal dan niet lang meer een geheim blijven dat er een LG G5 SE aan zit te komen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.