LG G5 krijgt een nieuw en bijzonder hoesje

  Het nieuwe toestel van LG, de LG G5, krijgt een hoesje waarmee je gesprekken kunt aannemen zonder het hoesje te openen. De nieuwe telefoon is nog niet eens officieel aangekondigd, maar er zijn al wel meerdere nieuwtjes over de telefoon bekend geworden.

  Met de zogenaamde quick cover, die LG eerder vandaag heeft getoond, kun je dus onder andere gesprekken opnemen zonder het hoesje zelf te openen. Het idee is erg handig voor mensen die vaak vette vingers hebben, op deze manier kun je gemakkelijk vlekken op je scherm voorkomen.
  Het hoesje is van een speciaal materiaal gemaakt waardoor het voor een deel transparant is. Zo kun je de basisfuncties van je touchscreen dus wel gebruiken.

  De prijs van het hoesje is nog niet bekend, maar dat heeft er ook mee te maken dat de prijs van de telefoon zelf nog niet bekend is. De aankondiging van het toestel laat namelijk nog even op zich wachten. De officiële aankondiging van het nieuwe vlaggenschip van de Zuid-Koreaanse organisatie is pas op 21 februari op het MWC in Barcelona.

  LG G5 - nieuwe features

  Eerder werden er ook al nieuwe toepassingen op de laatste smartphone van LG aangekondigd. Zo zou er op de nieuwe LG G5 een scherm zitten dat "altijd aan" is, wat zoveel betekend dat je altijd je notificaties op je gesloten scherm kunt bekijken.
  Wat het precieze uiterlijk van het nieuwe toestel is, weten we nog niet. Aangezien het vorige toestel van LG, de G4, ook een bijzonder ontwerp had, kunnen we wel weer iets bijzonders verwachten. De LG G4 had een uitvoering met een leren achterkant.

  Ook de camera van de LG G5 kan iets bijzonders gaan worden, aangezien er op het vorige vlaggenschip een erg goede camera zat. Op de LG G4 zit een camera die volledig is aan te passen naar je voorkeuren, de ISO waarden van je camera kun je bijvoorbeeld veranderen. Ook is er, voor de minder fanatieke fotografen, een standaardfunctie waarmee je erg mooie plaatjes kunt schieten.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.