LEGO Worlds Switch versie komt morgen uit

  Fans van LEGO World moesten een behoorlijke tijd wachten totdat de game speelbaar werd voor de Nintendo Switch. Morgen is het eindelijk zover, want dan komt de LEGO Worlds Switch versie eindelijk uit.

  Begin dit jaar konden LEGO liefhebbers al met LEGO Worlds aan de slag op de Xbox One, PlayStation 4 en pc. Het spel laat je in de huis kruipen van jouw eigen LEGO poppetje en op avontuur gaan.

  Waar dat ontzettend tof klinkt en lijkt op LEGO Island, bleek de realiteit iets anders. Geen echt doel of overkoepelend verhaal leidde tot saaiere gameplay en de game kreeg van ons een magere 6.5 in de review.

  Toch biedt de Switch versie van LEGO Worlds wel hoop. Wij hadden onze bedenkingen over of de game uren achter elkaar gespeeld kon worden zonder constant hetzelfde te doen, maar voor het mobiele platform kan dat juist leuk zijn. Al die uren reistijd gaan een stuk sneller met een leuke bezigheid op de Switch!

  LEGO Worlds Switch versie maakt LEGO mobiel

  De LEGO Worlds Switch versie komt in twee varianten. De fysieke versie laat de gamer alle content van de console- en pc versies spelen en geeft ook toegang tot beide DLC. De Classic Space en Monster DLC zijn dus meteen aan de wereld van LEGO World toegevoegd.

  De digitale versie van het spel bevat enkel het basisspel. De DLC moet dan nog apart worden aangeschaft.

  LEGO Worlds

  Verkijgbaar vanaf unknown

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.