LEGO Worlds releasedatum aangekondigd door TT Games

  TT Games, ontwikkelaar van alle LEGO games, heeft de LEGO Worlds releasedatum bekendgemaakt. LEGO Worlds zal beschikbaar komen in eind februari.

  Na het succes van onder andere LEGO Dimensions, heeft ontwikkelaar TT Games de LEGO Worlds releasedatum aangekondigd. LEGO Worlds zal uitkomen op 21 februari 2017, ook zal de game uitkomen op nieuwe platformen. LEGO Worlds was al eerder speelbaar via Steam early-access, maar wanneer de game officieel uitkomt in februari zal hij ook speelbaar zijn op zowel PlayStation 4 als Xbox One.

  LEGO Worlds staat volledig in het teken van creativiteit. Tijdens jouw reis om Meesterbouwer te worden zul je van alles kunnen doen in deze open wereld. Zo kun je op avontuur gaan is allerlei verschillende voertuigen, of kun je met LEGO blokjes je droomhuis werkelijk maken.

  Door de hele wereld zijn verschillende personen en dieren verspreid. Je kunt dus opzoek gaan naar giraffen en ijsberen, maar kunt ook geconfronteerd worden met vampiers. De mogelijkheden in LEGO Worlds zijn oneindig.

  LEGO Worlds releasedatum aangekondigd door TT Games

  LEGO Worlds hoef je niet alleen te spelen. Dankzij de online functionaliteit kun je samen met een vriend of vriendin de hele wereld van LEGO Worlds verkennen. Je hoeft je dus niet meer te vervelen, want je kunt altijd weer LEGO Worlds spelen, om nieuwe dingen te ontdekken en meer schatten te vinden.

  PlayStation spelers zullen het LEGO Agents DLC pakket 90 dagen eerder krijgen dan de andere platformen. DIt pakket voegt onder andere nieuwe personages, voertuigen en wapens toe. Steam en Xbox One spelers zullen nog even moeten wachten.

  In de tijd dat LEGO Worlds zich in early-access bevond, heeft TT Games alle feedback verzameld om de game alsmaar te verbeteren. TT Games probeert met de feedback LEGO Worlds op de beste manier mogelijk uit te brengen voor het grote publiek. LEGO Worlds is vanaf 21 februari officieel verkrijgbaar op PS4, Xbox One en Steam.

  LEGO Worlds

  Verkijgbaar vanaf unknown

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.