LEGO Worlds Monsters DLC release aangekondigd

  Warnes Bros, TT Games en de LEGO Group hebben de nieuwe LEGO Worlds Monsters DLC release bevestigd. De eerste LEGO Worlds DLC is vanaf oktober verkrijgbaar voor 3,99 euro en zal een Halloween thema bevatten.

  In LEGO Worlds krijgen spelers de mogelijkheid om een wereld, gemaakt van LEGO stenen, te verkennen. Hierin krijgen de spelers de mogelijkheid om te ontdekken, verkennen en creëren. De game is momenteel verkrijgbaar voor de PlayStation 4, Xbox One en Steam, maar hier gaat verandering in komen.

  LEGO Worlds Monsters DLC release voor de Switch

  In de LEGO Worlds DLC moeten spelers het opnemen tegen zombies in een wereld vol missies, enge wezens, spookhuizen en voertuigen met een spooky tintje. Spelers moeten hun bouwvaardigheden gebruiken om schade te herstellen en de zombies weg te jagen.

  Daarnaast is bevestigd dat LEGO Worlds vanaf 6 september beschikbaar zal zijn voor de Switch. Iedereen die gegarandeerd de game op zijn of haar matje wil hebben, kan het spel nu alvast pre-orderen. Ook komt er een fysieke versie uit met twee premium DLC’s genaamd Classic Space die in juli uitkwam en de nieuwe Monsters DLC. Deze fysieke versie is te kopen voor 39,99 euro en de digitale versie voor 29,99 euro.

  LEGO Worlds

  Verkijgbaar vanaf unknown

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.