LEGO Worlds DLC ruim op tijd voor Halloween

  Warner Bros, TT Games en de LEGO Group hebben vandaag de LEGO Worlds DLC uitgebracht. De DLC brengt een spookachtig thema naar LEGO Worlds en is verkrijgbaar voor 3,99 euro.

  Het Monster pakket brengt veel nieuwe dingen naar het spel, waaronder Monster Town. Dit is een stadje vol enge missies, wezens, spookhuizen en voertuigen. Dit wordt allemaal voorzien van een spooky tintje en is ruim op tijd voor Halloween dat eraan zit te komen. Het werd in augustus aangekondigd, maar vanaf vandaag kunnen we het dus zelf spelen.

  LEGO Worlds DLC vol spoken

  Maar er zullen ook gevaren zijn in het spel, hieronder vallen criminele zombies die veel schade aanrichten in de wereld. Spelers moeten hun vaardigheden gebruiken om de LEGO stenen te repareren en zombies te verslaan.

  Iedereen die een fysieke versie van LEGO Worlds aanschaft voor de Nintendo Switch, krijgt de Monster DLC en het Classic Space-pakket gratis. De fysieke versie is voor 39,99 te verkrijgen.

  De Monsters DLC is beschikbaar voor de PlayStation 4, Xbox One, Steam en Nintendo Switch. LEGO Worlds is vereist om de DLC te kunnen spelen. Om een beter beeld te krijgen van het DLC pakket, bekijk dan de trailer bovenaan de pagina.

  LEGO Worlds

  Verkijgbaar vanaf unknown

  Meer over deze game

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.