LEGO The Incredibles trailer toont gameplay en misdaadgolf

  Een nieuwe LEGO The Incredibles trailer is uitgebracht door Warner Bros Interactive. De trailer toont beelden van de open wereld waarin spelers aan de slag kunnen gaan. Lego The Incredibles is vanaf 27 juni verkrijgbaar voor PC, Xbox One, PlayStation 4 en de Nintendo Switch.

  De trailer laat delen zien van de open wereld waarin spelers het met veel vrijheid op kunnen nemen tegen de slechteriken die de stad terroriseren. Zo zijn uit de eerste film onder andere Syndrome en zijn gigantische robot te zien, maar zullen er ook personages uit The Incredibles 2 in het spel voorkomen. Er is te zien hoe je de stad kunt doorkruisen, en ook zijn er een aantal superkrachten te zien die gebruikt kunnen worden.

  LEGO The Incredibles trailer toont de familie Parr en Frozone

  In LEGO The Incredibles kruipt de speler in de huid van de familie Parr, die elk hun eigen superkrachten hebben. Onder meer het maken van krachtvelden, superelastisch zijn en supersnel zijn behoren tot hun speciale vaardigheden. Ook is Frozone te zien, die ijs uit zijn vingers kan schieten en daar over heen surft en schaatst.

  Het spel zal een open wereld krijgen. Om de stad vrij te maken van misdaad zal de speler het op moeten nemen tegen bad guys die verschillende districten onder controle hebben, en hierbij moet er gebruikt gemaakt worden van alle verschillende superkrachten. Samenwerking is dus erg belangrijk. Ook zal het in de game mogelijk zijn om je personages naar wens aan te passen.

  Nieuwe Incredibles film

  Een eerdere trailer toonde al de verschillende superkrachten die de familie heeft. Het spel is gebaseerd op de Pixar-films The Incredibles uit 2004 en The Incredibles 2 dat één dag voor het spel uitkomt te zien zal zijn in de bioscoop. Hier kun je de trailer van de nieuwe film bekijken. Het spel zal zowel verhaallijnen uit de eerste als uit de tweede film omvatten.

  LEGO The Incredibles

  Verkijgbaar vanaf 27 june 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.