LEGO Star Wars The Skywalker Saga getoond op E3 2019

  De nieuwste LEGO Star Wars game is getoond tijdens de Microsoft persconferentie op de E3 2019. LEGO Star Wars The Skywalker Saga is de laatste toevoeging aan de LEGO Star Wars-reeks en moet de gehele Star Wars saga in blokjes tonen. De game verschijnt in 2020.

  LEGO Star Wars The Skywalker Saga zal alle Star Wars-titels bevatten die vertaald worden naar de blokkenwereld van LEGO. Eerder verschenen er al drie games van LEGO Star Wars, één over afleveringen vier tot en met zes, één met afleveringen één tot en met drie en een game voor The Force Awakens.

  LEGO Star Wars The Skywalker Sage verschijnt in 2020

  In april lekte al het nieuws uit dat er gewerkt werd aan een nieuwe LEGO Star Wars game. Fans hoopten toentertijd al dat de nieuwste LEGO Star Wars-titel de complete selectie aan films, deel één tot en met het nog uit te komen deel negen, verwerkt zou worden naar de blokjes van LEGO.

  De laatste LEGO Star Wars game verscheen in 2016 en was LEGO Star Wars: The Force Awakens. In 2020 krijg je dus de gehele Star Wars-reeks voor je neus geschoteld met de complete Skywalker Saga.

  LEGO Star Wars Skywalker moet in 2020 verschijnen. Op welke platformen die titel verschijnt, is nog niet bekendgemaakt.

  LEGO Star Wars: The Skywalker Saga

  Verkijgbaar vanaf 31 december 2020

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.