LEGO Star Wars The Force Awakens game nu beschikbaar

  Warner Bros heeft in samenwerking met The LEGO Group de release van haar LEGO Star Wars The Force Awakens game onthuld. De game neemt je op de verschillende PlayStation, Nintendo en Xbox consoles alswel op de PC en de mobiel mee op het avontuur dat je eerder in de film zag.

  De LEGO Star Wars The Force Awakens game neemt je andermaal mee op het avontuur van de gelijknamige film. Zo kunnen fans van de franchise nogmaals de actie herbeleven. De avonturen van de game in de Star Wars Melkweg spelen zich af voorafgaand aan de film. Hierdoor kan de game nieuwe inzichten bieden in de verschillende personages en momenten uit de film.

  LEGO Star Wars The Force Awakens game kent nieuwe features

  Alle spelmechanismen die je kent uit voorgaande LEGO games zijn opnieuw aan LEGO Star Wars The Force Awakens toegevoegd. Daarnaast zijn er enkele nieuwe features toegevoegd waardoor het nog leuker wordt om met de hele familie te gamen. Zo ontmoet je de verschillende hoofdrolspelers in de game en speel je gloednieuwe verhaallijnen die je niet in de film zag, maar je wel meer te weten laten komen over de avonturen uit Star Wars The Force Awakens. De nieuwe features bestaan onder andere uit de mogelijkheid om achter objecten te schuilen, dezelfde LEGO-stenen gebruiken voor meerdere doeleinden en het vliegen op hoge snelheid met iconische objecten, zoals Millennium Falcon, uit de film.

  De LEGO Star Wars The Force Awakens game is vanaf heden beschikbaar voor PlayStation 3 en 4, Xbox 360 en One, PC, Nintendo Wii U en 3DS en voor de verschillende smartphones. Speciaal voor Xbox One en PlayStation 4 is er ook een Deluxe Edition. Hierbij krijg je de verschillende DLC voor de game, drie extra level packs en vijf character packs.

  Speciaal voor de echte fans geven we de nieuwste LEGO game driemaal weg. Wil je een LEGO Star Wars The Force Awakens game winnen, doe dan mee aan de prijsvraag.

  Lego Star Wars: The Force Awakens

  Verkijgbaar vanaf 28 june 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.