LEGO Jurassic World mobile release is vandaag

  Als je LEGO Jurassic World hebt gemist, krijg je van Warner Bros. nu de kans om de game alsnog te spelen. De LEGO Jurassic World mobile release is vandaag.

  Je kunt dus vanaf nu aan de slag met je favoriete personages uit de film in LEGO vorm. Dat kon je natuurlijk al, maar nu kun je dat dus overal waar je wilt doen. De game is nu uit voor zowel je Android als iOS device en dat betekent dus ook dat je op de tablet aan de slag kunt met het spel.

  Ook nieuw voor de LEGO Jurassic World mobile release is het feit dat er nu speciale integratie met Apple's 3D touch is. Dit betekent dus dat je optimaal op je iPhone 6s plus kunt gamen. De game was al enige tijd uit voor de consoles, maar nu zijn dan dus ook de mobiele systemen aan de beurt.

  LEGO Jurassic World mobile release nu beschikbaar

  Zoals gezegd, je kunt de game dus meteen downloaden uit de App- en PlayStore voor respectievelijk 4.99 euro en 5.32 euro. De game volgt hetzelfde verhaal als die je kent uit de film met Chris Pratt, en de acteurs hebben ook de stemmen verzorgd voor de game.

  Het is dus in principe het volledige spel zoals je dat kent van de consoles, maar nu teruggebracht naar de mobiele systemen zodat je het avontuur altijd op zak hebt. Zoals gezegd, de game is nu beschikbaar.

  LEGO Jurassic World

  Verkijgbaar vanaf 11 june 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.