LEGO Jurassic World & LEGO Marvel's Avengers release aangekondigd

  Net toen je dacht dat je veilig was van de LEGO games, heeft Warner Bros. twee nieuwe games gebaseerd op de Deense bouwsteentjes aangekondigd. De LEGO Jurassic World & LEGO Marvel’s Avengers zullen dit jaar nog bij ons in de schappen liggen.

  Stiekem wisten we al van LEGO Jurassic World af vanwege de teaser aan het einde van LEGO Batman 3: Beyond Gotham, maar nu is het toch echt officieel. De LEGO Jurassic World game zal het verhaal van alle vier de Jurassic Park films in één bevatten en zal samen met de film in Juni uitkomen voor de PS4, Xbox One, Wii U, 3DS, PS Vita, Xbox 360, PS3 en PC. De vraag is natuurlijk, heeft deze game ook echt The Goldblum?

  Lego Marvel’s Avengers release herfst dit jaar, later dan LEGO Jurassic World

  LEGO Marvel’s Avengers is gebaseerd op, je raad het al, de twee Avengers films inclusief de nog-uit-te-komen Avengers: Age of Ultron. De LEGO Marvel’s Avengers release komt in de herfst van dit jaar, ook voor de PS4, Xbox One, Wii U, 3DS, PS Vita, Xbox 360, PS3 en PC.

  Verder komt LEGO Ninjago: Shadow of Ronin op 27 maart naar de 3DS en PS Vita, en komt LEGO Batman 3 binnenkort naar de App Store.

  LEGO Marvel's Avengers

  Verkijgbaar vanaf 27 january 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.