LEGO Dimensions voicecast bevat grote namen

  De LEGO Dimensions voicecast bevat grote en bekende namen. Onder andere Chris Pratt, Allion Brie, Elizabeth Banks en Charlie Day, die ook in The LEGO Movie speelden, verlenen hun stem aan de sandboxgame. Dat is gebleken uit een video op YouTube.

  Ook acteur Gary Oldman bekleedt een rol in de LEGO Dimensions voicecast. Hij speelt slechterik Lord Voltech. Joel McHale, bekend van de serie Community, vertolkt de stem van robotgids X-PO in de LEGO-game.

  Misschien wel de leukste toevoeging aan de stemacteurs van LEGO Dimensions is het duo Christopher Lloyd en Michael J. Fox, die respectievelijk Doc Brown en Marty McFly in de Back to the Future-trilogie spelen.

  LEGO Dimensions voicecast met o.a. Doctor Who-acteur

  Andere stemacteurs zijn Peter Capaldi (Doctor Who), Stephan Merchant (Portal) en Nolan North (Destiny, Uncharted). Verder zitten Stay Puft Man uit Ghostbusters en Shaggy en Scooby uit Scooby Doo in de guitige video op YouTube.

  LEGO Dimensions wordt ontwikkeld door Traveller's Tales. De Minecraft-concurrent komt uit op 29 september op de PS3, PS4, Wii U, Xbox 360 en Xbox One.

  LEGO Dimensions

  Verkijgbaar vanaf 29 september 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.