LEGO Dimensions uitbreidingen van Batman en Knight Rider

  Warner Bros. Interactive Entertainment heeft LEGO Dimensions uitbreidingen aangekondigd gebaseerd op The LEGO Batman Movie en Knight Rider. De uitbreidingen liggen nu al in de winkel.

  Er zijn drie nieuwe uitbreidingen beschikbaar voor LEGO Dimensions. Het LEGO Batman Movie Story Pack, het Excalibur Batman Fun Pack en het Knight Rider Fun Pack vullen het al lange rijtje franchises aan die al in de game beschikbaar waren. De uitbreidingen kwamen gelijk uit met The LEGO Batman Movie deze week.

  Het LEGO Batman Movie Story Pack biedt zes levels en nieuwe LEGO Gateway-steentjes, waarmee je de Batcomputer bovenop de LEGO Toypad kunt bouwen. Deze uitbreiding komt inclusief bouwbare Batgirl en Robin figuurtjes en de 3-in-1 bouwbare Batwing die kan worden omgebouwd tot The Black Thunder en Bat-Tank. Ook kun je de Batman uit het startpakket ombouwen tot de LEGO Movie versie.

  Met het Excalibur Batman Fun Pack kunnen spelers hun game uitbreiden met Excalibur Batman uit The LEGO Batman Movie. Het is inclusief bouwbare Batman en een 3-in-1 bouwbare Bionic Steed die kan worden omgebouwd tot de Bat-Raptor en Ultrabat.

  LEGO Dimensions uitbreidingen ook van Knight Rider

  Als laatste is er het Knight Rider Fun Pack, dat Michael Knight en K.I.T.T. uit de klassieke tv-serie uit de jaren '80 toevoegt aan de game. Het pakket komt inclusief een 3-in-1 K.I.T.T., die tot Jet en Goliath Armored Semi kan worden omgebouwd. Verder zit er een figuurtje van Michael Knight bij.

  Met deze LEGO Dimensions uitbreidingen kunnen gamers LEGO Dimensions helemaal naar wens aanpassen. Recent kwam er nog een uitbreiding uit gebaseerd op Fantastic Beasts and Where to Find Them. Die viel goed in de smaak.

  LEGO Dimenions kwam in 2015 al uit voor de Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4 en Wii U. De game is ontwikkeld door TT Games en uitgegeven door Warner Bros. Interactive Entertainment.

  LEGO Dimensions

  Verkijgbaar vanaf 29 september 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.