LEGO Dimensions pack uitbreidingen bekendgemaakt tijdens Comic Con

  De LEGO Dimensions game krijgt er weer nieuwe uitbreidingen bij. De nieuwe LEGO Dimensions pack uitbreidingen komen onder andere van Sonic, E.T. en Adventure Time.

  In totaal zijn er zes nieuwe LEGO Dimensions pack uitbreidingen onthuld tijdens Comic Con in San Diego. De eerste is een Story en Fun pack van Fantastic Beasts and Where to Find Them. Als tweede is er een LEGO Dimensions pack uitbreiding voor Sonic The Hedgehog bekendgemaakt, hier gaat het om een level pack.

  LEGO Dimensions pack uitbreidingen getoond op Comic Con

  Een Gremlins Team pack is de nummer drie op de lijst van LEGO Dimensions uitbreidingen. Daarnaast zijn er nog een E.T. The Extra-Terrestrial Fun Pack en een Adventure Time Fun Pack bekendgemaakt. Alle LEGO Dimensions uitbreidingen bevatten gouden Toy tags die een Batle Arena ontgrendelen in de Adventure World.

  Alle LEGO Dimensions packs kunnen hier beneden bekeken worden. Naast de LEGO Dimensions uitbreidingen is er ook nog een trailer uitgekomen die B.A. Barracus van The A-team introduceert als nieuw karakter. Deze trailer is hierboven te bekijken.

  LEGO Dimensions

  Verkijgbaar vanaf 29 september 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.