LEGO DC Super-Villains Season Pass bekendgemaakt

  Warner Bros heeft de LEGO DC Super-Villains Season Pass vandaag onthuld. De pas brengt extra content naar het spel dat is geïnspireerd op stripverhalen, films, live-action- en tekenfilmseries.

  Er komt een hoop content beschikbaar voor het spel. Hieronder vallen zes levelpakketten en vier personagepakketten. Hier zitten ook twee Aqquaman movie-levelpakketten bij die geïnspireerd zijn op de nieuwe Warner Bros film Aquaman en twee Shazam! pakketten die op de film Shazam! geïnspireerd zijn.

  Twee personagepaketten zijn van DC superhelden en -schurken. De paketten brengen personages zoals Legends of Tomorrow, Arrow, Flash, Supergirl en Black Lightning naar de game. Enkele extra paketten zijn het Batman: The Animated Series-levelpakket en het Young Justice-levelpakket die geïnspireerd zijn op de serie van Warner.

  LEGO DC Super-Villains Season Pass ook in Deluxe Edition

  De Season Pass zit automatisch al bij de Deluxe Edition van het spel. Deze editie is momenteel te reserveren voor 74,99 euro en komt 17 oktober uit. De editie komt uit voor de Xbox One, Nintendo Switch en PlayStation 4. Met de editie wordt tevens een Lex Luthor figuurtje geleverd.

  De Season Pass zal ook los te koop zijn voor 14,99 euro. LEGO DC Super-Villains komt 17 oktober uit voor de PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en PC. In onze LEGO DC Super-Villains preview leggen wij meer uit over de game.

  LEGO DC Super-Villains

  Verkijgbaar vanaf 17 october 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.