LEGO Call of Duty gemaakt in LEGO Worlds

  Een gamer met veel liefde voor zowel Call of Duty Black Ops als LEGO heeft de multiplayer map Nuketown nagebouwd in LEGO Worlds. Bekijk hier zijn LEGO Call of Duty creatie.

  Een Youtuber met de naam Bearly Regal heeft een video geüpload genaamd Call of Duty Block Ops. Hierin zien we de bekende Call of Duty map Nuketown, maar dan helemaal nagebouwd met LEGO. Doordat je in LEGO Worlds ook first-person kunt spelen en pistolen kunt gebruiken is de LEGO versie van Nuketown helemaal speelbaar.

  LEGO Call of Duty Block Ops

  Alles is een op een nagebouwd en zelfs het interieur van de huizen is gelijk aan de originele versie. Er valt alleen geen atoombom die alles vernietigt. Aan het einde van zijn video krijg je te zien hoe hij het level in elkaar heeft gezet. Bearly Regal maakte eerder al een accurate weerspiegeling van het eerste level van Metal Gear Solid.

  LEGO Worlds verscheen afgelopen maand officieel in de winkels. Daarvoor was de game al ruime tijd speelbaar in vroegtijdige toegang. Wij waren niet helemaal te spreken over de game en gaven slechts een 6,5 in de LEGO Worlds review.

  LEGO Worlds

  Verkijgbaar vanaf unknown

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.