LEGO Batman 2: DC Super Heroes komt naar de Wii U

  Vorig jaar verscheen een LEGO-versie van Batman op bijna alle platformen. De Wii U was toen nog niet uit en miste deze release dus. Uitgever Warner Bros. Interactive laat weten de game alsnog naar de Wii U te brengen met extra functies.

  Zo maakt de game volop gebruik van de GamePad controller. Op het touchscreen zal een interactieve kaart van Gotham City afgebeeld worden voor makkelijke navigatie. Ook zul je op het touchscreen van karakters kunnen wisselen en makkelijk een sterk team samen kunnen stellen. Daarnaast bevat de game off-TV play wat inhoudt dat je de gehele game op de GamePad kunt spelen. Wanneer je in co-op speelt, kun je deze optie gebruiken zodat het scherm niet in tweeën gesplitst hoeft te worden.

  LEGO Batman 2: DC Super Heroes verscheen eind juni 2012 voor de Xbox 360, PlayStation 3, Wii, PC, Nintendo DS, Nintendo 3DS en PlayStation Vita. De console versie werd door ons beloond met een erg mooie 8,0 dus Wii U bezitters hebben weer een titel erbij om naar uit te kijken. Wanneer de game precies naar de Wii U komt is nog onzeker. Voorlopig staat de game gepland voor dit voorjaar.

  LEGO Batman 2: DC Super Heroes

  Verkijgbaar vanaf 20 june 2012

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.