Legion seizoen 2 trailer uitgebracht door Marvel

  De eerste Legion seizoen 2 trailer is uitgebracht door Marvel. Het eerste seizoen werd een succes en in de trailer van het tweede seizoen komen weer genoeg intense momenten voorbij. Bekijk de trailer bovenaan de pagina. Het tweede seizoen van Legion zal op 3 april van start gaan.

  Legion speelt zich af binnen het X-Men universum waar ondertussen al een hoop films van zijn uitgekomen. Deze connectie met de X-Men films komt voornamelijk omdat ons hoofdpersonage, David Haller (Dan Stevens) oorspronkelijk de zoon is van professor Charles Xavier.

  In Legion volgen we David Haller die al op jonge leeftijd gediagnosticeerd werd met schizofrenie. Sindsdien is hij patiënt in verschillende psychiatrische ziekenhuizen. Op een dag komt Haller erachter dat de stemmen die hij hoort in zijn hoofd wel eens van echte mensen kunnen zijn. De mutant-krachten worden losgelaten!

  Legion seizoen 2 trailer toont releasedatum

  Het tweede seizoen van Legion zal in totaal tien afleveringen bevatten, twee meer dan het eerste seizoen. Vanaf 3 april zal elke week een nieuwe aflevering van Legion verschijnen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.