Legendary neemt Geek & Sundry over

  Legendary Entertainment breidt zijn digitale netwerk uit met de overname van Felicia Day's Geek & Sundry. Naast een overname van het kanaal heeft Day een deal gesloten met Legendary voor scripted en nonscripted projecten voor televisie en digitale platformen als zowel bedenker en ster.

  De aankondiging van de overname werd gemaakt door Bruce Rosenblum, president bij Legendary Television en Digital Media. Rosenblum gaf aan dat Geek & Sundry een gepassioneerde fanbase heeft met één van de meest herkenbare merken binnen de community. Daarbij was hij enthousiast om Felicia's talent, creativiteit en kundigheid toe te voegen aan het groeiende digitale team van Legendary. De overname geeft Geek & Sundry de toegang tot de unieke digitale infrastructuur van Legendary, terwijl Legendary zich verder uitbreidt als merk buiten traditionele media platformen om, aldus Rosenblum.

  Felicia Day praat over samenwerking met Legendary

  Het YouTube-kanaal Geek & Sundry werd in 2012 opgericht door Felicia Day en wordt gerund door haar zakenpartner Sheri Bryant. Op het moment heeft Geek & Sundry meer dan 1,4 miljoen abonnees verspreid over YouTube en Hulu, en meer dan 12 miljoen fans op social media. Vaste shows bij Geek & Sundry zijn TableTop met Wil Wheaton, Magic the Gathering Spellslingers en Spooked.

  Felicia Day is erg blij dat Geek & Sundry samenwerkt met een bedrijf dat zij bewondert en dat samenvalt met de interesses van haar publiek. Voor iemand die al acht jaar lang werkt in de digitale entertainment is Felicia Day enthousiast om te zien dat het bedrijf kan groeien met Legendary, en voor de mogelijkheid om prijswinnende content te blijven maken binnen het digitale landschap. Als bedenker zijnde, kijkt Day uit om fantastische dingen samen met Legendary te maken en om speciale projecten naar alle platformen te brengen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.