League of Legends WK finale verwacht uitverkocht stadion

  De finale van het League of Legends wereldkampioenschap wordt dit jaar gehouden in Seoul World Cupstadion (ook wel bekend als Sangam Stadium) in Seoul, Zuid-Korea. Het stadion heeft een capaciteit van 65 duizend toeschouwers, maar Riot voert wat stadionveranderingen uit waardoor de capaciteit gereduceerd wordt naar 45 duizend toeschouwers.

  Riot Games verwacht dat het hele stadion uitverkocht wordt. League of Legends is uitermate populair in Zuid-Korea, en alle kaarten in de vroege verkoop zijn inmiddels uitverkocht. De finale vindt plaats op 19 oktober.

  League of Legends WK is heel populair

  Het League of Legends wereldkampioenschap wordt in een periode van vijf weken in vier verschillende steden gehouden. Dit jaar is het de beurt aan Taipei, Singapore, Busan en Seoul. Vorig jaar werd de finale gehouden in het Staples Center in Los Angeles. Het Staples Center heeft een capaciteit van iets meer dan 12 duizend toeschouwers; de finale van League of Legends trok toen een uitverkochte zaal.

  Vorig jaar werd het League of Legends wereldkampioenschap online door meer dan 32 miljoen toeschouwers bekeken. Teams uit de hele wereld deden mee aan het wereldkampioenschap.

  League of Legends

  Verkijgbaar vanaf 27 october 2009

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.