League of Legends viert 10 jarig bestaan met een groot feest

  Het tienjarig bestaan van League of Legends komt snel dichterbij en Riot Games laat zo’n speciale mijlpaal niet zo maar langs glippen. De studio heeft een paar van haar feestplannen vandaag gedeeld met de rest van de wereld.

  League of Legends

  League of Legends is ver gekomen in de afgelopen 10 jaar. Wij kunnen nog herinneren toen Riot nog een kleine studio was ergens verstopt in de gangen van gamescom. Sindsdien zijn ze uitgegroeid van baby naar Godzilla onder de games. Dat terzijde, dit zijn de plannen van Riot games.

  Natuurlijk zijn veel van die plannen in de vorm van digitale events, maar ook in Riot-vestigingen over de hele wereld. Riot nodigt iedereen uit een bezoekje te leveren aan één van de Riot-vestigingen en daar gezellig de verjaardag te vieren van League of Legends. Riot begint zijn verjaardag met een speciale stream van RiotPls.

  “Rioters over de hele wereld kunnen de hele dag genieten van stream-activiteiten en digitale ervaringen. Vele regionale vestigingen zullen persoonlijke events en activiteiten organiseren voor mensen die een bezoekje willen brengen.” “Houd je lokale League of Legends kanaal op 15 oktober in de gaten om te kijken wat er gebeurd in jou omgeving.”

  Riot Games

  Het schema

  Voor mensen die niet naar een van de vestigingen kunnen door afstand is een andere optie ook mogelijk. De studio gaf een schema van een paar “kleine” dingen die op de planning staan. Helaas zijn de tijden wel gericht op de Amerikaanse fans (tijden zullen aangepast worden naar CEST).

  • 19:00 uur: Wereldwijde start van de verjaardag die we vieren met jou, in-game en op elke digitale platform.
  • 23:30 uur: League en TFT showmatches live op Twitch en Youtube
  • 02:30 uur: League 10 jarige bestaan vieren met een pre-show hosted door Dash
  • 03:00 uur: RiotPls: 10th anniversary celebration.

  League of Legends

  Verkijgbaar vanaf 27 october 2009

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.