League of Legends season 7 is vandaag begonnen

  League of Legends season 7 is vandaag begonnen. Het nieuwe seizoen komt met een flink aantal updates die in de pre-season al speelbaar waren. Daarnaast is er een nieuwe patch uitgekomen.

  Vanaf vandaag kunnen de spelers van League of Legends weer aan de slag met een nieuw seizoen. League of Legends season 7 is namelijk begonnen en dat betekent weer een aantal nieuwe features en het begin van een nieuwe competitieve start.

  Er is ook een nieuwe patch uitgekomen die onder andere een nieuwe champion met zich meebrengt. De nieuwe champion Camille is nog niet beschikbaar, maar zal naar verwachting ergens deze week speelbaar zijn. Daarnaast zijn er een aantal veranderingen die de game beter gebalanceerd moeten maken.

  De update bevat ook nieuwe skins voor de feestdagen. Deze nieuwe update heet patch 6.24.

  League of Legends season 7 nieuwe functies

  Een nieuw seizoen in League of Legends betekent altijd veel nieuwe updates en features. Ook dit jaar is dat niet anders. Zo kun je in League of Legends season 7 kiezen uit twee verschillende manieren van ranked: Solo/duo waarbij je met maximaal 1 andere vriend speelt, en flex queue waarmee je met een groep vrienden speelt. Deze twee ranked systemen zijn apart van elkaar en geven ook apart beloningen.

  Het nieuwe seizoen betekent ook dat je opnieuw moet kwalificeren voor een rank. Zo moet je 10 kwalificatie potjes spelen om een rank te krijgen, je rank van vorig seizoen heeft maar een kleine invloed waardoor je een compleet andere rang krijgt dan vorig seizoen.

  Een van de populairste nieuwe functies is het replaysysteem. Hiermee kun je jouw eigen potjes terugkijken en downloaden, zodat jij je favoriete plays met de highlight functie kunt delen.

  Tot slot is er een 50% extra IP boost als je de ranked flex modus speelt. Deze boost geldt vanaf 8 december tot 14 december voor Europeanen. Het nieuwe League of Legends seizoen is vanaf nu speelbaar.

  League of Legends

  Verkijgbaar vanaf 27 october 2009

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.