League of Legends patch 7.1 vandaag verschenen

  League of Legends heeft vandaag een nieuwe update gekregen. Het gaat om de League of Legends patch 7.1, die meerdere aanpassingen voor verschillende champions toevoegt. Daarnaast is er een update voor de client, zijn er verschillende bugfixes en komen er nieuwe skins uit.

  League of Legends startte in december met een gloednieuw seizoen, waarbij er nieuwe mogelijkheden voor gameplay en allerlei andere features werden toegevoegd. Vandaag is de eerste update van dit nieuwe seizoen uitgekomen, de League of Legends patch 7.1. De patch brengt zoals gewoonlijk verschillende veranderingen naar de gameplay, champions, bugs en maps.

  De champions Draven, Kalista, Kennen, Lucian en Talon zijn in patch 7.1 sterker gemaakt. Daarentegen zijn juist Karma, Lee Sin, Poppy, Ryze, Shyvana en Syndra een stuk zwakker gemaakt. Ook de gloednieuwe champion Camille was in de ogen van Riot games, de makers van League of Legends, te sterk en daarom is zij ook zwakker gemaakt.

  Er is in patch 7.1 maar één item veranderd. Het gaat om de Zz'rot Portal, die nu beter geschikt is voor agressieve spelers die graag turrets willen pakken.

  League of Legends patch 7.1 brengt veranderingen aan gameplay

  Een belangrijke update van League of Legends seizoen 7 was te vinden in de jungle. Er werden speciale planten toegevoegd, die je kunt gebruiken om weg te springen, om informatie over de map te verzamelen en om health terug te krijgen. Deze planten zijn in patch 7.1 aangepast.

  Zo zijn de meldingen (of pings) die de planten geven veranderd, zodat het niet meer lijkt alsof een andere speler die meldingen maakt. Ook ga je niet meer in combat als je een plant kapotmaakt, hierdoor worden sommige items niet meer onnodig geactiveerd. Daarnaast zijn de beloningen die je van de jungle monsters krijgt veranderd.

  League of Legends patch 7.1 biedt ook nieuwe functies voor de Alpha client. Natuurlijk brengt patch 7.1 ook weer de nodige probleemoplossingen met zich mee en zijn er weer nieuwe skins te bemachtigen. Deze skins worden later in deze patch toegevoegd aan de game.

  League of Legends

  Verkijgbaar vanaf 27 october 2009

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.