League of Legends bordspel komt volgende maand!

  Riot kondigt Mechs VS Minions aan - een co-op bordspel, gebaseerd op zijn mega-populaire League of Legends. Het nieuwe League of Legends bordspel staat gepland op 13 oktober, en zal verkrijgbaar zijn via de Riot webshop. Hoe zit deze boardgame in elkaar? Kijk de bovenstaande trailer en lees onder verder voor meer info.

  Het League of Legends bordspel is ook in Nederland te bestellen. Volgens de webshop van Riot Games kost het verschepen maar 5 euro en duurt het ongeveer drie tot vier dagen, voordat de postbode je dag maakt.

  Opzet League of Legends bordspel - Mechs VS Minions

  Jij bestuurt één van de vier Yordle karakters uit de game - Corki, Tristana, Heimerdinger, of Ziggs. Zij nemen de controle over gevecht-mechs en gaan de strijd aan tegen hordes aan minions.

  Het bordspel bestaat uit losse modulaire delen die aan elkaar gelegd worden a.d.h.v. de missie. Elk karakter heeft z'n eigen queue voor commando's en kan bewegingen en aanvallen inplannen om de missie te laten slagen.

  Het is een co-op spel voor twee tot vier spelers, daarom gaat het vooral om samenwerken met anderen. De adviesprijs van het League of Legends borspel komt neer op ongeveer €65.

  Dat de gemoederen geregeld hoog oplopen bij de LoL competities is inmiddels duidelijk.

  Enthousiast over de LoL boardgame? Zou jij deze kopen? Waarom wel en waarom niet?

  League of Legends

  Verkijgbaar vanaf 27 october 2009

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.