Le Tour de France 2014 en Pro Cycling Manager 2014 aangekondigd

  Uitgever Easy Interactive onthult twee nieuwe games: Le Tour de France 2014 en Pro Cycling Manager 2014. Beide titels zijn vanaf 19 juni verkrijgbaar, maar komen uit voor verschillende platformen.

  Zo verschijnt Le Tour de France 2014 voor de Xbox 360, PlayStation 3 en PlayStation 4 en komt Pro Cycling Manager uit voor de PC. In Le Tour de France 2014 neem je deel aan de Tour de France, de grootste jaarlijkse wielerwedstrijd ter wereld, en ben je onderdeel van een professioneel wielerteam.

  Qua gameplay zijn onder meer de graphics verbeterd en nieuwe animaties toegevoegd. Ook is het commentaar van de verslaggevers en de sportdirecteur nieuw leven ingeblazen. Dit moet het spel nog spannender maken. Daarnaast bevat Le Tour de France 2014 een Pro Tour modus. Hiermee kun je nieuwe renners klaarstomen voor de volgende edities van de Tour, zodat je ook daarin succesvol bent.

  In Pro Cycling Manager stap je niet zelf op de fiets, maar ben je directeur van een professioneel wielerteam. Hiermee reis je de hele wereld over en doe je mee aan de grootste wielercompetities in het professionele circuit. Je bent onder meer verantwoordelijk voor zowel de contracten van de spelers als de sponsoren, maar ook voor het teammanagement, de trainingen en de planning.

  Ook dit spel heeft vernieuwingen. Zo bevat de game onder meer nieuwe animaties en een nieuw design voor de interface. Verder zijn er meer dan 200 competities waar je aan kunt deelnemen, waaronder de Vuelta en de Tour de France, en is er een uitgebreide multiplayer. Hierin kan je zowel tegen je vrienden als tegen spelers over de hele wereld de strijd aangaan.

  Le Tour de France 2014

  Verkijgbaar vanaf 19 june 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.