Layers of Fear gratis in de Humble Store

  De Humble Store is flink bezig met het gratis aanbieden van games deze maand. Nu is Layers of Fear gratis in de digitale winkel.

  Tot en met morgenavond 7 uur kun je Layers of Fear kosteloos downloaden in de Humble Store. Nu is dat niet het enige van die game wat niks kost, want je krijgt ook de soundtrack er gratis bij. Wees er dus snel bij, want voordat je het weet kost de horrorgame weer 21 euro.

  Layers of Fear is een survival horror game die zich erg richt op het verkennen. Geen enorme wereld overigens, maar een eng Victoriaans huis. Dat huis zit vol met schilderijen die gemaakt zijn door de hoofdpersoon. In de game moet je allerlei puzzels voltooien en daar spelen die schilderijen een belangrijke rol in.

  Layers of Fear gratis is niet geheel onverwacht

  Layers of Fear is inmiddels de zoveelste game die tijdelijk gratis geworden is de laatste tijd. Zo waren eerder ook al games als Homefront en The Bureau: XCOM Declassified kosteloos te downloaden. Layers of Fear kan dus aan dat rijtje toegevoegd worden. In die zin hoef je niet raar meer op te kijken als bepaalde titels gratis worden in de Humble Store.

  Extra voordeel is overigens dat wanneer je de game nu voor niks download, hij wel voor eeuwig in je bezit blijft. Je krijgt namelijk een Steam code en als je die invoert staat die game op jouw naam. Je hebt tot morgenavond 7 uur de tijd om dat te doen.

  Layers of Fear

  Verkijgbaar vanaf 16 february 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.