LawBreakers reveal trailer - nieuwe FPS van Gears of War-ontwikkelaar

  Het was een tijdje onduidelijk rondom het nieuwe project van game ontwikkelaar Cliff Bleszinski, bekend van Gears of War. Nu is er een LawBreakers reveal trailer verschenen die meer informatie biedt over Bleszinski's nieuwe project.

  LawBreakers wordt de naam van zijn nieuwe game, die free-to-play zal zijn. Het is een FPS shooter die plaatsvindt in de toekomst. Je speelt in teams, waarbij de wereld is opgedeeld in twee fractions: de Law en de Breakers. Nadat de wereld door een catastrofale gebeurtenis genaamd 'The Shattering' helemaal kapot is gegaan, werkt zelfs de zwaartekracht niet meer goed.

  Maar, de mens heeft zich herpakt en gebruikt technologie om de zwaartekracht te beïnvloeden. Ook hebben ze een soort supermens gemaakt. Twee fracties supermensen strijden dan ook voor de macht in het universum.

  LawBreakers reveal trailer vol apocalyptische beelden

  Dit zijn tot nu toe de details die zijn vrijgegeven, samen met de LawBreakers reveal trailer, die je bovenaan dit artikel kan beijken. LawBreakers zal binnenkort beschikbaar zijn, alleen voor PC. Morgen verwachten we de eerste LawBreakers gameplay trailer.

  De game wordt ontwikkeld door Boss Key Productions en wordt uitgegeven door Nexon. Verwacht wordt dat de game in 2016 uitkomt. Hou ook de officiële site in de gaten voor updates.

  LawBreakers

  Verkijgbaar vanaf 8 august 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.