LawBreakers release uitgekomen met trailer

  De LawBreakers release is uitgekomen voor de PlayStation 4 en PC. Bij de release is een trailer genaamd Skilled AF uitgekomen.

  LawBreakers is een first-person shooter van ontwikkelaar Boss Key Productions. In de game kan de speler kiezen uit negen personages om op verschillende maps te vechten. Hieronder vallen maps als stranden, een voormalig ski resort en meer. Het spel zal verschillende modi bevatten waaronder Overcharge en Uplink.

  LawBreakers release voor de Xbox One?

  Na de gesloten beta van drie maanden geleden kunnen we eindelijk de game spelen. In de trailer die daarbij uit is gekomen zien we gameplay van een paar prachtige kills die door personages uit worden gevoerd. In de video is goed te zien hoe personages verschillende skills uitvoeren. Ook komt er een aantal positieve quotes voorbij over LawBreakers.

  Er komt voor nu geen Xbox One versie voor de game. Dit heeft Cliff Bleszinski, ontwikkelaar van Guild of Wars en mede oprichter van Boss Key Studios toegelicht. Het bedrijf wil wel een release maken voor de Xbox One, maar had hier simpelweg geen budget voor. Dit betekent niet dat een Xbox One release compleet is uitgesloten.

  Het is mogelijk om LawBreakers te kopen in de PlayStation Store en op Steam voor 29,99 euro.

  LawBreakers

  Verkijgbaar vanaf 8 august 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.