Lawbreakers release onthuld tijdens PC Gaming Show

  Tijdens de PC Gaming Show op de E3 dit jaar is Cliff Blezsinski het podium op gekomen. Hij kwam ons verheugen met nieuws rondom Lawbreakers. Om precies te zijn kwam hij de Lawbreakers release onthullen.

  Lawbreakers is een game die al even in ontwikkeling is en gamers vroegen zich af wanneer de game nou uit zou komen. Cliff Bleszinski van Boss Key Productions gaf ons vandaag antwoord op deze vraag. De game komt namelijk op 8 augustus uit voor PlayStation 4 en PC.

  Bleszinski vertelde ook gelijk de prijs van de aankomende multiplayer shooter. In tegenstelling tot de meeste games die nieuw uitkomen zal Lawbreakers geen 60 euro gaan kosten, maar de helft. Voor 30 euro heb je de game straks in huis.

  Lawbreakers release na een bètaperiode

  Tijdens de PC Gaming Show vertelde Cliff Bleszinski ook dat de release van de game vooraf gegaan wordt door een gesloten bèta en een open bèta. Als je een bèta key hebt kun je aan de slag met de game op 28 juni vanaf 18.00. Dan begint de gesloten bèta namelijk. De open bèta is voor iedereen en begint twee dagen later op 30 juni.

  De bètaperiode van Lawbreakers eindigt voor iedereen op 3 juli op 18:00. En natuurlijk hebben wij ook de plek waar je een bèta key aan kunt vragen voor je. Dat is namelijk hier.

  LawBreakers

  Verkijgbaar vanaf 8 august 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.