Lawbreakers PS4 release bekendgemaakt door Boss Key

  Het was al bekend dat Lawbreakers voor de PC uit zou komen, maar nu is ook de Lawbreakers PS4 release bekendgemaakt. Dit werd aangekondigd door Boss Key Productions.

  Lawbreakers wordt ontwikkeld door Boss Key Productions onder leiding van director Cliff Bleszinski. Hij werkte voorheen bij Epic Games, waar hij onder andere verantwoordelijk was voor de Unreal en Gears of War franchises. Na 20 jaar verliet hij de studio in 2012 en richtte hij Boss Key Productions op. Lawbreakers wordt de eerste game van deze relatief jonge studio en is sinds 2014 in ontwikkeling.

  Lawbreakers PS4 release aangekondigd door Cliff Bleszinski

  Lawbreakers is een team-based first-person shooter waarin de zwaartekracht helemaal van slag is omdat de maan is geëxplodeerd. In de game kun je dus vliegen en zweven en op die manier je tegenstanders verrassen. Verder heeft elk personage verschillende eigenschappen, wapens en combo's.

  Het was eigenlijk de bedoeling dat het een gratis game zou worden, maar uiteindelijk is toch besloten voor een betaalde game. Lawbreakers gaat je gelukkig niet de volle pond kosten, want de game zal voor 29,99 dollar te downloaden zijn.

  Lawbreakers werd onthuld op de E3 2016 tijdens de persconferentie van PC Gaming. De closed beta ging vervolgens in maart van start en is helaas al afgelopen. Lawbreakers komt later dit jaar uit voor de PS4 en PC. Een Xbox One release is bovendien nog niet uitgesloten. De game zal geen season pass of micro-transacties bevatten, dus het wordt geen pay-to-win game.

  In onze special over de Lawbreakers gameplay kun je meer informatie vinden over deze aankomende shooter. Ook in onze Lawbreakers hands-on kun je meer te weten komen over de game.

  LawBreakers

  Verkijgbaar vanaf 8 august 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.