Lawbreakers getoond tijdens E3

  CLiff Blezinsky was te gast bij de PC Gaming persconferentie tijdens de E3. Hij had nieuws over zijn aankomende game: Lawbreakers.

  Tijdens de PC Gaming Show nam Cliff Blezinski plaats in de de stoel. Lawbreakers, de game waar hij en zijn team momenteel druk mee zijn, werd daar in een nieuwe trailer getoond. Daarnaast vertelde Blezinski wat meer over de game die hij vergeleek als volgt:

  " Als Overwatch Street Fighter is, dan willen wij Mortal Kombat zijn."

  Ruimteshooter

  Eerst was de stem van Ice T te horen tijdens de trailer van Lawbreakers. De first person shooter speelt zich, zoals we al van PAX East wisten, in de toekomst af. Daarbij neem de man achter de eerste Gears of War delen ons mee naar ruimtegevechten in deze game.

  De shooter speelt zich namelijk voornamelijk in gebieden af waar nagenoeg of helemaal geen zwaartekracht is. Dit moet een originele twist aan het genre geven. Ook zijn er verschillende klassen in de game beschikbaar, waarvan we er al vier kennen.

  Blezinski liet iets vallen over een eventuele vijfde klasse, die wellicht met een railgun aan de slag gaat. Lawbreakers staat momenteel gepland voor een release in 2016 op pc.

  LawBreakers

  Verkijgbaar vanaf 8 august 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.