LawBreakers Collector's Edition als fysieke release

  Toen LawBreakers aangekondigd werd, zou de game alleen digitaal verschijnen. Dat is nu veranderd. Er komt toch een fysieke release, maar wel alleen in de vorm van de LawBreakers Collector's Edition.

  Ontwikkelaar Boss Key Productions is namelijk een samenwerking aangegaan met Limited Run Games. Op deze manier kan de ontwikkelaar toch een fysieke versie van de game uitbrengen. Opvallend genoeg is het niet het bedrijf Boss Key Productions dat het nieuws deelde, maar Limited Run via haar Twitter account.

  De PC versie van de LawBreakers Collector's Edition is momenteel al te bestellen via de Limited Run website en bevat naast een code voor de game (want die blijft toch echt digitaal) het volgende:

  • Abaddon's Journal, een 50 pagina's tellend boek met onder andere artwork
  • Exclusieve skins voor wapens en karakters
  • Twee premium pakketten met karakterkaarten
  • Een vinyl LawBreakers stickerset
  • Een speciale genummerde doos

  De PC-versie van de LawBreakers Collector's Edition is slechts tot 7 juli verkrijgbaar. Daarna wordt deze versie niet meer gemaakt.

  Lawbreakers Collector's Edition ook voor PlayStation 4

  Lawbreakers komt niet alleen als fysieke release naar de PC. De PlayStation 4 krijgt er namelijk ook een. Deze versie wordt in een oplage van 2500 exemplaren gemaakt en bevat dezelfde content als de PC-versie. Limited Run heeft aangegeven dat de downloadcodes op de releasedatum van de game via e-mail verzonden worden.

  Op die manier ben je ervan verzekerd dat je meteen met de game aan de slag kunt. LawBreakers verschijnt op 8 augustus voor de PC en PS4. Helaas is er nog geen Xbox One versie aangekondigd, maar die is niet uitgesloten voor een latere release. De bètaperiode is intussen net afgelopen en Boss Key Productions is met de feedback hiervan aan de slag gegaan.

  LawBreakers

  Verkijgbaar vanaf 8 august 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.