LawBreakers closed beta begint binnenkort

  Na de alpha-test van vorig jaar is het nu tijd voor een LawBreakers closed beta. Althans, dat vindt Boss Key Productions, de ontwikkelaar van de game. De closed beta zal van 16 tot 19 maart plaatsvinden.

  Om een kans te maken op een key voor de LawBreakers closed beta moet je ingeschreven zijn op de website van de game (en houd ons in de gaten!). Dat maakte de ontwikkelaar bekend. LawBreakers is een shooter van de nieuwe studio van Cliff Bleszinski, de bedenker van Gears of War. De LawBreakers closed beta zal onder andere nieuwe karakters, wapens en maps bevatten, die verschillen ten opzichte van de alpha.

  LawBreakers closed beta spelen op PAX East

  Mocht je toevallig op het gamefestival PAX East in Boston zijn, dan heb je al eerder de kans om met de beta aan de gang te gaan. Boss Key Productions heeft namelijk een stand neergezet op de festivalvloer waar gamers het spel kunnen spelen. Daarbij komt dat de ontwikkelaar op 10 maart een panel houdt, waarbij het discussieert over de feedback die de ontwikkelaar kreeg na de alpha-test.

  LawBreakers werd aangekondigd als een gratis te spelen game, later werd pas overgestapt naar het idee dat gamers voor de game moeten betalen. Het spel komt alleen op de PC beschikbaar, hoewel Bleszinski al wel heeft aangekondigd dat hij op zoek is naar een partner voor een goede consoleport

  Een exacte releasedatum voor LawBreakers is nog niet bekend, maar de verwachting is dat de game dit jaar nog uitkomt.

  LawBreakers

  Verkijgbaar vanaf 8 august 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.