Langere tweets binnenkort mogelijk na Twitter update

  Vanaf 19 september zal Twitter haar gebruikers de mogelijkheid geven om langere tweets te schrijven. Dit meldt The Verge. De langere tweets worden mogelijk gemaakt zodat gebruikers meer flexibilliteit hebben in het schrijven van hun berichten.

  Vanaf 19 september geeft Twitter haar gebruikers de mogelijkheid om langere tweets te schrijven, dit meldt The Verge. Plaatjes, video's gifs, polls en andere bijlagen hebben dan geen invloed meer op het limiet van 140 karakters. Op deze manier geeft Twitter haar gebruikers meer flexibiliteit in het schrijven van tweets.

  In mei heeft Twitter een soortgelijke mededeling gedaan waarin deze regel zou gelden voor video's, plaatjes en polls, maar hadden geen vaste datum aangegeven wanneer de update zou plaatsvinden.

  Verder zal de update ervoor zorgen dat de namen die aan het begin van antwoordende tweets staan ook geen invloed meer hebben op het karakter limiet zodat er meer ruimte is voor langere tweets. Het is nog niet duidelijk of al deze aanpassingen in dezelfde update zullen zitten, maar in ieder geval zullen enkele van deze verbeteringen op maandag 19 september plaatsvinden.

  Eerder had Twitter plannen voor nóg langere tweets

  Twitter had eerder medegedeeld om het karakter limiet nóg veel verder te verhogen, maar CEO Jack Dorsey had het er verder bij gelaten en het limiet bleef zoals het was. De reden dat Twitter het huidige limiet van 140 karakters aanhield was zodat tweets perfect in SMS-berichten zouden passen,

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.