Lange Shenmue 3 trailer toont minigames en quick time events

  Op gamescom 2017 werden er achter gesloten deuren al de eerste bewegende beelden van Shenmue 3 getoond. Tijdens Magic Monaco 2018 dit weekend werd de verlengde versie van die Shenmue 3 trailer getoond, opgenomen door een bezoeker en geupload naar YouTube en nu te zien!

  Direct aan het begin van het filmpje is groot in beeld te zien dat het gaat om de verlengde versie van de trailer die enkel aan de pers is getoond. Omdat het spel indertijd nog lang niet klaar was, is de trailer toen niet uitgebracht. Op Magic Monaco 2018 werden bezoekers dan ook vriendelijk verzocht geen opnames te maken van de trailer, aangezien er sindsdien veel veranderd is aan het spel.

  Opname van Shenmue 3 trailer online verschenen

  Waar de animaties dus hoogstwaarschijnlijk zijn opgepoetst, is het wel mogelijk een idee te krijgen van wat er allemaal in de wereld van Shenmue 3 te doen is. Van het trainen op een boksbal in een arcadehal, tot het rondlopen in de overvolle marktstraten van China.

  Net als in de eerdere Shenmue titels zal het derde deel weer flink wat quick time events kennen, waarbij spelers op het juiste moment op een knop of enkele knoppen moeten drukken. In de trailer is dit onder andere te zien in de scene waarin Ryo moet balanceren op een stuk drijfhout op het water.

  Een exacte releasedatum voor Shenmue 3 is er nog niet. Wel werd eind vorig jaar bekend dat het spel in de tweede helft van 2018 uit zou komen in plaats van de eerste helft. Dit om het spel hier en daar nog te verbeteren.

  Shenmue III

  Verkijgbaar vanaf 19 november 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.