Laatste Wonder Woman trailer voor de release verschenen

  Tijdens de MTV Movie Awards is een nieuwe Wonder Woman trailer onthuld. Het is de laatste trailer die zal verschijnen voordat de film uitkomt.

  In de trailer is te zien hoe Gal Gadot, die de rol van Wonder Woman speelt, van haar thuis Themyscire naar onze wereld gaat. Bewapend met haar zweep en met haar schild als bescherming neemt ze het in de trailer op tegen soldaten uit de Eerste Wereldoorlog.

  Met haar armbeschermers ketst ze de talloze kogels uit de mitrailleurs af tijdens een veldslag. De trailer is wat lichter dan we normaal gewend zijn van DC films, denk bijvoorbeeld aan de Batman films die allemaal een duistere setting hebben.

  Wonder Woman trailer toont Eerste Wereldoorlog

  Gal Gadot speelt de hoofdrol en vertolkt dus de rol van Wonder Woman, die in de film ook bekend staat als Prinses Diana van Themyscira en Diana Prince. In de film crasht een Amerikaanse piloot op het eiland van Wonder Woman en hij vertelt haar over de Eerste Wereldoorlog. Als ze dit hoort vertrekt ze naar Londen om de oorlog te stoppen. De film speelt zich af in drie tijdperken die elk een hoofdstuk in de film vormen.

  Juni in de bioscoop

  Wonder Woman is vanaf 15 juni te bekijken in de Nederlandse bioscopen. Bekijk onze special met vijf superheldenfilms die nog uit moeten komen als je geen genoeg krijgt van dit soort films. Wonder Woman maakt ook deel uit van de Justice League, DC's tegenhanger van de Avengers.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.