Laatste Transformers 5 trailer uitgebracht

  De laatste Transformers 5 trailer is uitgebracht. Het vijfde deel uit de populaire Transformers filmreeks draait bijna in de bioscoop. De bijna vier minuut durende trailer is bovenaan de pagina te bekijken.

  Het vijfde Transformers deel, Transformers The Last Knight, is het vervolg op Transformers Age of Extinction uit 2014. Michael Bay keert terug als regisseur en Mark Wahlberg speelt opnieuw de hoofdpersoon Cade Yeager. De film ziet verschillende personages terugkeren uit voorgaande delen, waaronder Tyrese Gibson als Robert Epps.

  Transformers 5 trailer details

  Deze laatste trailer laat ons de grote hoeveelheid actie en chaos zien die we van de films gewend zijn. De trailer duurt bijna vier minuten. Transformers The Last Knight gaat terug naar het verleden om het ontstaan van de Transformers te achterhalen. Hoe lang zijn de Transformers al op aarde en wat komen ze hier doen?

  Optimus Prime zoekt ondertussen naar zijn maker Unicron. Uiteindelijk zullen deze gebeurtenissen leiden naar aarde, onze planeet is nooit veilig. De trailer bevat verder bekende personages als Bumblebee, maar ook de Dinobots uit het voorgaande deel keren terug, voor nog meer spectaculaire actie.

  Transformers: The Last Knight draait vanaf 22 juni in de bioscoop.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.