Laatste Thor Ragnarok trailer en achter de schermen video uitgebracht

  De laatste Thor Ragnarok trailer is uitgebracht door Marvel. Deze trailer is bovenaan de pagina te zien. Naast de laatste trailer heeft Marvel ook een video vrijgegeven die ons een kijkje geeft achter de schermen. Deze 'behind the scenes' video is in het artikel te vinden. Thor Ragnarok draait vanaf 26 oktober in de bioscoop.

  Na het succes van Thor: The Dark World kon een vervolg niet op zich laten wachten. Ditmaal heeft Marvel de derde Thor film volgepropt met personages die we allemaal herkennen. Niet alleen Thor & Loki zullen terugkeren in dit derde deel, maar ook The Incredible Hulk is van de partij.

  Laatste Thor Ragnarok trailer bevat nog een held!

  In de trailer worden we getrakteerd op nieuwe beelden van de aankomende blockbuster. Zo zien we genoeg actie voorbij komen met onder andere Thor, Hulk, Heimdall en de slechterik van de film Hela (de godin van de dood). De trailer begint met de onthulling van een andere held uit de Marvel films. Bekijk de trailer bovenaan de pagina en ontdek wie dit is!

  Een kijkje achter de schermen

  Naast de trailer heeft Marvel ook een kijkje achter de schermen vrijgegeven. Hier zien we acteurs Chris Hemsworth (Thor) Tom Hiddleston (Loki) & Mark Ruffalo (Hulk) praten over het maakproces en hoeveel plezier zij hadden op de set. We zien ook hoe de regisseur, Taika Waititi, uitleg geeft over de gebeurtenis 'Ragnarok' en vergelijkingen maakt met de stripboeken.

  Thor: Ragnarok speelt zich vier jaar later af dan de gebeurtenissen uit Thor: The Dark World & ongeveer twee jaar later dan de gebeurtenissen uit Avengers: Age of Ultron (waar Thor voor het laatst verscheen).

  Thor, Hulk, Loki en nog veel meer personages zijn vanaf 26 oktober in de bioscoop te aanschouwen!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.