Laatste Splatoon Splatfest evenement is bekend

  Er staan veel dingen te gebeuren voor alle Splatoon fans. Eén van deze gebeurtenissen is het laatste Splatoon Splatfest evenement dat op 22 juli start. Daarnaast verschijnen er ook nog eens vijf nieuwe amiibo.

  Tijdens een Splatoon Splatfest evenement moeten spelers antwoord geven op enkele vragen, zoals wat is je favoriete kleur? En heb je liever een hond of een kat? De spelers met dezelfde voorkeur vormen vervolgens een team waarmee zij het opnemen tegen de rest. Speciaal voor het laatse Splatoon Splatfest evenement is de vraag welke van de Squid Sisters jouw voorkeur heeft? Callie of Marie.

  Splatoon Splatfest evenement bestaat uit meerdere onderdelen

  De twee staan in het middelpunt omdat niet alleen het laatste Splatoon Splatfest evenement aan hen gewijd is, maar ook omdat op vrijdag 8 juli voor het eerste te aanschouwen zijn in een live concert in Parijs. Daarnaast verschijnen er diezelfde dag ook amiibo van Callie en Marie, die als pakket te koop zijn, maar ook als enkeling. Inkling Girl, Inkling Boy en Inkling Squid worden in beperkte oplage in een nieuwe kleur uitgegeven. Door deze amiibo tegen je Wii U Game Pad aan te houden, kun je luisteren naar een persoonlijk concert dat per karakter verschilt.

  Het laatste Splatoon Splatfest evenement begint om 11.00 uur op 22 juli en zal op maandag 25 juli, eveneens om 11.00 uur, ten einde komen. Voor de mensen die Splatoon nog niet in huis hebben gehaald, heeft Nintendo een speciale aanbieding. De game zal namelijk een dag voor beide events tijdelijk afgeprijsd zijn van 40 naar 30 euro. Niet bekend met de third-person shooter van Nintendo, lees dan eens onze Splatoon review.

  Splatoon

  Verkijgbaar vanaf 29 may 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.