Laatste PlayStation Store Kerst Deals 2017 aanbieding is Gran Turismo Sport

  De laatste game van de PlayStation Store Kerst Deals 2017 is bekend: Gran Turismo Sport. De racegame is de laatste van een twaalftal spellen die de afgelopen weken in de aanbieding waren.

  Van vandaag tot en met 24 december (3 uur 's middag) is Gran Turismo Sport voor slechts 30 euro te downloaden via de PlayStation Store. Niet alleen de standaard editie is in de aanbieding de komende twee dagen, want ook de Digital Deluxe Editie is in prijs gedaald. Die staat nu voor 40 euro te koop en geeft je een aantal extra's, zoals meer in-game geld en wat nieuwe auto's.

  Gran Turismo Sport kwam 17 oktober uit voor de PlayStation 4 en is nu dus al voor 30 euro te koop. Natuurlijk is niet iedereen een even groot fan van digitale games. Een fysieke versie van GT Sport is voor zo'n 40 euro verkrijgbaar.

  PlayStation Store Januari Uitverkoop van start

  Met Gran Turismo Sport lopen de PlayStation Store Kerst Deals ook op hun einde. 24 dagen lang werd er elke twee dagen een nieuwe game sterk in de aanbieding gedaan. Zo zagen eerder al FIFA 18 en Crash Bandicoot N. Sane Trilogy voorbij komen. GT Sport heeft dus de eer het bal af te sluiten.

  Nu de PlayStation Store Kerst Deals nagenoeg voorbij zijn, betekent het niet dat er geen kortingen meer te vinden zijn in de digitale winkel. Zo werd vandaag afgetrapt met de PlayStation Store januari uitverkoop, die tot 13 januari loopt waar veel games sterk in prijs verlaagd zijn.

  Gran Turismo Sport

  Verkijgbaar vanaf 17 october 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.