Laatste Monster Hunter World beta is nu live

  Vanaf vandaag kunnen spelers de laatste Monster Hunter World beta spelen. De beta is helaas alleen beschikbaar voor iedereen die in bezit is van een PlayStation 4.

  Van nu tot 22 januari zal de beta beschikbaar zijn. Spelers kunnen het spel dan voor de derde keer het spel testen. Ook al zal Monster Hunter World uitkomen voor zowel de Xbox One, PlayStation 4 als PC, is er alleen maar een beta voor de PlayStation 4 versie van het spel.

  Monster Hunter World beta met Elder Dragons

  Tijdens de beta’s zijn verschillende monsters beschikbaar om op te jagen. Dit zijn Great Jagras, Anjanath en Barroth. Deze monsters zullen in de laatste beta beschikbaar zijn met het grote monster Nergigante.

  Het Nergigante monster is een volwassen draak die ook voorkomt op de boxart van de game. De volledige game zal zowel nieuwe als oudere draken introduceren, enkele hiervan zijn te zien in de Elder Dragons trailer die bovenaan de pagina is te zien.

  Eerder deze maand werd de laatste beta al aangekondigd. Monster Hunter World zal 26 januari uitkomen voor de PlayStation 4 en Xbox One, de PC versie zal in de herfst uitkomen.

  Monster Hunter World

  Verkijgbaar vanaf 26 january 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.